5 Mart 2011 Cumartesi

kim demiş kediler suyu sevmez diye

mııııııııııırrrr,

bir süredir kardeşim için ev arayışı içerisindeyiz. bütün emlak sitelerinin altını üstüne getirdik. sahibinden.com, milliyet emlak, hürriyet emlak. yok yok yok, bizim verebileceğimiz fiyata ev satan yok. hayır, öyle kötü durumdaki evler için öyle paralar istemişlerki, ne zannediyor bu insanlar anlamış değilim... istanbulda ev sahibi olmak zormuş bunu çok iyi anlıyoruz.

bir de bundan yaklaşık 1,5-2 sene önce kendim için kiralık bir ararken gördüklerim var. onlar çok daha feciydi. gördüğüm evleri ve istedikleri fiyatları da hayatım boyunca unutamam. o mutfakların hali aman allahım hele o banyoların hali. fayansların deseni belli bile olmuyor, yosun tutmuş, is bağlamış. o derece pislik içinde. vallahi insan utanır o evleri kiralık diye göstermeye. yine sinirlendim.

hani şimdi bir ev eski olabilir, ne biliyim banyo fayanslarının modası çoktan geçmiştir mesela. ama eski bir banyoya sen bir güzel duş perdesi asarsın, bir iki aksesuar koyarsın şıklaştırırsın, güzelleştirirsin. inanın aşağıdaki harika kedili duş perdeleri bile kurtaramazdı o gördüğüm banyoları.



bu aşağıdakileri etsy'de bulabilirsiniz. ilk ikisi etsy'de dükkan sahibi olan eternalart'ın, diğer ikisi de customshowercurtains isimli bir kullanıcının.



ikisi de ürünlerinin elde boyandığını idda ediyor.

kedili duş perdelerinde siyah kedi gölgeleri kullanılmış hep.d aha renkli birşeyler arayanlar için çok fazla seçenek yok (ha türkiye'de zaten hiç yok).


benim favorim bu en sondaki morlu kedi perdesi, tabi mor ayaklı küvetiyle beraber.


kim demiş kediler suyu sevmez diye, bu kedilerin arası suyla gayet iyi görünüyor...

mııııııııııııırrrrrr.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sen de mırla

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...