3 Mart 2011 Perşembe

pasta bulamayan da kedi yesin

mııııııııırrr,

itiraf edelim hadi, hiç birimiz tatlıya karşı koyamıyoruz. nutella için canını verebilecek olanlarımız var. bir parça çikolata için yapmayacağımız yok.

bir de pastalar var. benim karşı koyamayacağım; vişneli çikolatalı pasta.

bir de pasta yapmayı sanat olayı haline getirmiş olanlar var. discovery channel'da yayınlanan "cake boss" pastacılık işinin geldiği boyutları görmek açısından muhteşem bir program. cake boss, Buddy Valastro'nun babasından dedesinden kalma carlos bakery'de geçiyor ve her bölümde farklı farklı pastaların yapım aşamalarını reality show formatında anlatıyor. benim gibi değil pasta hayatında bir kere bile kek yapmamış bir insan için yaptıkları şeyler inanılmaz. ya bu pastanede heykeltraşlar çalışıyor. o kadar diyim. istediğiniz şekil ve boyutta pasta yapabiliyorlar. bir keresinde 1,5 metre yüksekliğinde pizza kulesi şeklinde bir pasta yaptılar.

bugüne kadar hiç kedili pasta yaptılar mı görmedim, internet sitelerine şöyle bir baktığımda da gözüme çarpan bir şey olmadı. ama bu hiç kimse kedili pasta yapmıyor anlamına gelmiyor.

işte size birbirinden güzel kedili pastalar. yemeye kıyabilirseniz....




ipeksi tatlar, bildiğim pastaları en lezzetli ustalardan birisi. tasarımları da birbirinden şık. bu da ipeksi tatların feray için yaptığı kedili pasta.



eminim kendisine ulaşırsanız size de istediğiniz gibi kedili bir pasta yapacaktır. özel bir gün için hazırlanacak özel tasarımlı bir pastanın yeri doldurulamaz sanırım. ama pasta bulamazsak da kedi yeriz.

mıııııırrrrr

1 yorum:

  1. :))) çok teşekkür ederim.. ama kedi yemeyelim.. ben size pasta yapayım da siz kedi yemeyin olur mu?
    Sevgi ve Tat ile kalın..
    İpek

    YanıtlaSil

sen de mırla

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...