12 Şubat 2011 Cumartesi

duvarlar renklensin

mıııııırrrr

evlerimizin yeni süsleri duvar stickerları. çeşit çeşit renk renk duvar stickerları ile evleri süslemek, renk katmak mümkün. artık bu stickerlar pek çok insan için ev dekorasyonunun en vazgeçilmez parçası adeta. ağaçlar, dallar, çiçekler, kuşlar, kelebekler... ne arasanız var. kanepenin arkasına yapıştırılan ağaçlar, köşe sehpasının üstüne gelecek şekilde yapıştırılan masa lambası şeklinde olanlar, yatak başlarındaki çiçekler veya marlyn monroe, michael jackson gibi ikonların çıkartmaları.

bir kişinin kendi zevkine ve evine uygun olan bir çıkartma bulamaması mümkün değil.

ve tabiki kedi severler içinde binlerce seçenek var. inanın insanın içlerinden seçim yapması çok zor. yaramaz kediler, büyük kediler, aşık kediler, oyunbazlar, uykucular, ayak izleri... yeterki siz ne istediğinize karar verin. yoksa evinizin bütün duvarlarını bu stickerlarla kaplamanız işten bile değil. salondan yatak odasına, girişten mutfağa, banyodan çocuk odalarına kadar evinizin istediğiniz her köşesini stickerların sihirli dokunuşlarıyla şıklaştırabilirsiniz.

ama pek çoğumuz çocuklarımızın odasına ayrı bir özen gösteririz. mobilyaları, perdeleri, halısı, dolabı, oyuncakları... çünkü biliriz ki her bir seçimimiz çocuğumuzun hem beden hem de ruh sağlığının gelişimi açısından önemlidir. mobilya boyalarının kanserojen madde içermeyenlerinden olması en önemlisidir. duvarların renklerini çocuğumuzu rahatlatacak pastel renklerden seçeriz. her bir oyuncağı ona bir şeyler öğretecek, hayal dünyasını zenginleştirecek türdedir.

peki odasının duvarları niçin onları hayal dünyalarına taşımasın, küçük yaşlardan itibaren hayvan sevgisini aşılamasın? bunun için ne mi yapmak lazım? 1 saattir duvar stickerlarından bahsetmiyor muyuz?







duvar stickerları konusu elbette burada bitmez. şimdilik sadece rengarenk renk stickerlara şöyle bir göz atmış olalım. sonra bu konuya geri döneriz.

mııııııırrrrrr

1 yorum:

sen de mırla

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...